Runcoach sommerkampagne
HVEM ER VI?

Runcoach er en virksomheder, der tilbyder løbetræning for både private og virksomheder. Træningen tager udgangspunkt i nyeste forskning og velafprøvede metoder, der sikrer, at vores løbere får det fulde ud af deres potentiale. Vi sætter en ære i at levere de bedste og mest inspirerende løsninger til vores kunder, så alle kommer tilfredse i mål.

KONTAKT/INFO
  • RUNCOACH ApS
  • Ole Suhrs Gade 16, st. tv.
    1354 København K
  • Tlf: 61670083
Sandheden om højintensiv intervaltræning

Sandheden om højintensiv intervaltræning

Forskningsgruppen, Integreret Fysiologi, på August Krogh instituttet har brugt de sidste mange år på at forske i betydningen af højintens træning for det generelle helbred og i forhold til præstationsevnen. Det har resulteret i, at den danske befolkning e..

Læs mere
Bliv klar til Copenhagen Marathon 2016

Bliv klar til Copenhagen Marathon 2016

Når der trænes frem mod maraton, skal de egentlige forberedelser så vidt muligt påbegyndes seneste 12 uger inden maratonet for dels for at have tilstrækkelig med tid til at optræne de nødvendige egenskaber (maksimal iltoptagelse, mælkesyretærskel og udhol..

Læs mere
Anaerob træning til en 1500m løber

Anaerob træning til en 1500m løber

Indledning Der synes at være 2 tilgange til træning for 1500 meter for praktikeren. Den ene hvor det bygges op kvantitativt med større træningsmængder (7 timer ugentlig) og fokus på mange km i benene ved lavere intensitet. Den anden tilgang fokuserer på ..

Læs mere
Fra stillesiddende til fysisk aktiv

Fra stillesiddende til fysisk aktiv

Nedenstående er en grundig fysiologisk redegørelse for nogle af de adaptationer der finder sted i muskulaturen, når man som stillesiddende begynder at udholdenhedstræne. De vigtigste ændringer der sker når man begynder at fx løbetræne er, at man øger sit ..

Læs mere