Runcoach sommerkampagne
HVEM ER VI?

Runcoach er en virksomheder, der tilbyder løbetræning for både private og virksomheder. Træningen tager udgangspunkt i nyeste forskning og velafprøvede metoder, der sikrer, at vores løbere får det fulde ud af deres potentiale. Vi sætter en ære i at levere de bedste og mest inspirerende løsninger til vores kunder, så alle kommer tilfredse i mål.

KONTAKT/INFO
  • RUNCOACH ApS
  • Ole Suhrs Gade 16, st. tv.
    1354 København K
  • Tlf: 61670083

I en virksomhed med fart over feltet glemmer man desværre ofte at dyrke fællesskabet. Med RUNCOACH virksomhedstræning giver vi mulighed for på en både sund og inspirerende måde at løse problemet.

Fællesskabet i fokus

I en travl hverdag med arbejdspres, hurtige møder og hårde deadlines kommer virksomhedens ansatte kun hinanden ved i professionelle sammenhæng, hvor selve arbejdet er i fokus. Det på trods af at evnen til at samarbejde effektivt er helt essentielt for virkomhedens succes og fremdrift.

Med RUNCOACH virksomhedsforløb sættes fællesskabet i fokus. Hverdagens barrierer, facader og hieraki tilsidesættes for en stund, forståelsen for hinanden på det personlige plan styrkes, og sammenholdet i virksomheden forbedres. Virksomhedens ansatte kommer tættere på hinanden og vil fungere bedre som en samlet enhed.

Spørgsmålet, om det kan betale sig med virksomhedstræning, burde i stedet vendes til, om det kan betales sig at lade være. Fællestræning som teambuilding har mange fordele og har en dokumenteret effekt på virksomhedens drift.

Skab relationer til kunder

Få arrangeret fællestræning en gang om ugen eller hver anden uge sammen med dine kunder og opbyg personlige relationer på en helt ny måde. At dele en fælles interesse for løb og sammen træne mod nye mål og sejre vil styrke sammenholdet og båndet mellem din virksomhed og kunderne, hvilket i længden vil skabe trofaste og loyale kunder.

Styrk sammenholdet

Et godt sammenhold mellem virksomhedens medarbejdere er helt afgørende for den daglige interaktion, præstation og success i virksomheden. Via fællestræning giver vi mulighed for at skabe tættere bånd på det personlige plan mellem virksomhedens medarbejdere. At fjerne de formelle barrierer mellem chefer og medarbejdere under træningen vil skabe en bedre kommunikation og personlig forståelse for hinanden og gøre virksomheden mere homogen.

En sund arbejdsplads

Sundere og gladere medarbejde giver uden tvivl de bedste resultater på bundlinien. Tilbyd virksomhedens medarbejdere den luksus og glæde at kunne træne sammen en gang om ugen og inspirer dem til at dyrke mere motion. Da der kan være forskel på medarbejdernes lyst til at dyrke sport samt deres fysiske form, så lægger vi stor vægt på at differentiere træningen, så den passer til alle. Ingen skal føle sig udenfor eller forkerte under vores træning.

Inspiration til træningsforløb

Tre eksempler på velegnede træningsforløb, som kan bruges i virksomheden

  • Træn virksomheden op til DHL stafetten (4x5 km) i slut august. Det er (næsten) aldrig for sent at begynde træningen til så kort en konkurrence, og vi kan relativt hurtigt få deltagerne i topform.
  • Virksomheden tilbyder deres medarbejde samt kunder et maraton træningsforløb, hvor der fx trænes op til Copenhagen Maraton i slut maj. Træningen bør startes op ca. 6 måneder inden maratonet. RUNCOACH afholder desuden en række inspirerende foredrag om kost og træningen undervejs.
  • Der ønskes et bedre sammenhold i virksomheden med udgangspunkt i motion. Vi tilrettelægger en sjov og inspirerende fællestræning, hvor medarbejderne får rørt sig og kommer hinanden ved på en anden måde end i dagligdagen.

Der skal meget lidt til for at gøre en stor forskel

Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at etablere personlige kunderelationer, styrke sammenholdet i virksomheden og skabe en sundere og gladere arbejdsplads.

KONTAKT OS