Runcoach sommerkampagne
HVEM ER VI?

Runcoach er en virksomheder, der tilbyder løbetræning for både private og virksomheder. Træningen tager udgangspunkt i nyeste forskning og velafprøvede metoder, der sikrer, at vores løbere får det fulde ud af deres potentiale. Vi sætter en ære i at levere de bedste og mest inspirerende løsninger til vores kunder, så alle kommer tilfredse i mål.

KONTAKT/INFO
  • RUNCOACH ApS
  • Ole Suhrs Gade 16, st. tv.
    1354 København K
  • Tlf: 61670083

Med et foredrag af RUNCOACH sikrer vi at levere relevant og motiverende viden inden for det enkelte område.

Vi tilstræber at gøre foredragene så specifikke som muligt i forhold til netop jeres virksomhed eller klub, så flest muligt får en masse brugbar viden med.

Vores vigtigste hensigt med foredragene er at formidle nutidig viden inden for det sundheds- og træningsmæssige forskningsområde på et forståeligt niveau, så alle deltagere forstår betydningen.

Ofte oplever vi, at netop foredragene kan være den afgørende faktor for, hvorvidt man træffer en endelig beslutning om at leve sundere, spise bedre, træne mere korrekt, eller hvad det pågældende foredrag omhandler.

Som udgangspunkt tilbyder vi kun foredrag for virksomheder, klubber eller foreninger, men på sigt er det vores hensigt også at tilbyde udvalgte foredrag for private. Følg med på vores hjemmeside eller vores Facebook-gruppe, hvor vi vil annoncere foredragene.