Runcoach sommerkampagne
HVEM ER VI?

Runcoach er en virksomheder, der tilbyder løbetræning for både private og virksomheder. Træningen tager udgangspunkt i nyeste forskning og velafprøvede metoder, der sikrer, at vores løbere får det fulde ud af deres potentiale. Vi sætter en ære i at levere de bedste og mest inspirerende løsninger til vores kunder, så alle kommer tilfredse i mål.

KONTAKT/INFO
  • RUNCOACH ApS
  • Ole Suhrs Gade 16, st. tv.
    1354 København K
  • Tlf: 61670083
  1. E-mail adressen anses som strengt fortrolig og videregives ikke til tredjemand.
  2. RUNCOACH har en streng anti-spam politik, og der vil derfor kun blive tilsendt mails ifm. tilmeldingen, ved vigtige systembeskeder eller opdateringer samt relevante beskeder i forbindelse med tilmeldte servicer. Vi forbeholder os yderligere ret til også at sende et nyhedsbrev i forbindelse med gode tilbud indenfor vores eget netværk. Nyhedsbrevet kan afmeldes via et link i bunden af hver mail.
  3. Ved login oprettes en cookie med 30 dages levetid. Denne anvendes til at sikre, at kunden kan logge ind, så længe medlemsskabet er gyldigt.
  4. Der gemmes en række personfølsomme oplysninger fra kunden, herunder typisk navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse data beskyttes med kryptering, og kun ansatte hos RUNCOACH har adgang til dataen.
  5. Kunden har ret til at få oplyst præcist hvilke data, der er registreret på ham/hende og om ønsket slettet disse.