Runcoach sommerkampagne
HVEM ER VI?

Runcoach er en virksomheder, der tilbyder løbetræning for både private og virksomheder. Træningen tager udgangspunkt i nyeste forskning og velafprøvede metoder, der sikrer, at vores løbere får det fulde ud af deres potentiale. Vi sætter en ære i at levere de bedste og mest inspirerende løsninger til vores kunder, så alle kommer tilfredse i mål.

KONTAKT/INFO
 • RUNCOACH ApS
 • Ole Suhrs Gade 16, st. tv.
  1354 København K
 • Tlf: 61670083

1. Generelle betingelser

 1. Kunden har selv ansvaret for at være i helbredsmæssig tilstrækkelig tilstand til at gennemføre RUNCOACH servicer. Vi anbefaler kunder, som er i tvivl, at søge kontakt til egen læge.
 2. RUNCOACH er ikke ansvarlig for eventuelle skader eller ulykker, der måtte opstå under eller efter RUNCOACH servicer.
 3. Det er kundens eget ansvar at lytte til kroppens signaler og reagere, hvis der opstår smerter eller tegn på overtræning.

2. Betaling og sikkerhed

 1. Håndtering af betalingen sker i henhold til dansk lovgivning.
 2. På hjemmesiden godtages Dankort, eDankort, Visa/Dankort, Visa og Visa Electron.
 3. Betalingen opkræves i dansk valuta igennem et dansk betalings gateway uden skjulte gebyrer.
 4. Af sikkerhedsmæssige årsager er alle transaktioner SSL krypteret efter godkendte standarder.
 5. På kundens kontoudskrift kommer der til at stå Runcoach.dk

3. Træningspakker

 1. E-mail adressen brugt ved tilmelding skal være gyldig og mulig at sende post til, så længe træningspakken er aktivt. Dette er kundens ansvar.
 2. Ved tilmelding og afmelding af træningspakken tilsendes en bekræftelse via den tilmeldte e-mail adresse.
 3. Træningspakkerne er et løbende abonnementer, der forlænges, indtil den aftale periode udløber, eller kunden selv afmelder aftalen før tid.
 4. Forlængelser af træningspakker sker med samme periode som den oprindelige startperiode og til samme pris.
 5. Kunden har selv ansvaret for, at udmeldingen finder rettidigt sted.
 6. Afmelding af træningspakken skal ske minimum 3 uger inden næste periode starter.
 7. Afmelding skal foretages ved at sende en e-mail til supporten vedrørende ønske om afbrydelse af aftalen. Andre typer henvendelser som fx brev, telefonopkald el.lign. er ikke gældende i forbindelse med afmelding.
 8. Kunden har mulighed for at sætte abonnementet i bero. Varsling af beroet skal dog ske indenfor samme rammer som med afmeldingen, herunder varsling senest 3 uger før næste periode starter.
 9. Efter længerevarende bero kan det være nødvendigt for RUNCOACH at genberegne kundens program, hvilket er en ekstra ydelse ud over træningspakkens grundpris. Priser kan findes på prislisten.

4. Fortrydelsesret

 1. Der er ikke fortrydelsesret på træningspakkerne, da der er tale om en service, som er specielt fremstillet kunden.
 2. Der er fortrydelsesret på andre servicer end træningspakkerne. Ved bestilte møder, konsultationer eller tests hos RUNCOACH skal der meldes afbud mindst 3 dage inden aftalen.
 3. Der er 14 dages returret på fysiske produkter bestilt via RUNCOACH hjemmeside. For at fortrydelsesretten er gældende, skal produktet leveres tilbage i samme stand som ved modtagelsen med intakt emballage. Kunden får den fulde betaling retur, men skal dog selv betale for returforsendelsen.

5. Teknik

 1. Systemet virker umiddelbart til både Windows, Mac og Linux styresystemer.
 2. Siden er optimeret til følgende mobile enheder: iPhone, Ipad og tabletter med Android.
 3. Siden understøtter nyere browserversioner indenfor Google Chrome, Internet Explorer, Firefox Mozilla, Opera, Safari m.fl. Senere version end Internet Explorer 8 understøttes dog ikke.
 4. Kunden har selv ansvaret for, at teknikken virker. Der supportes naturligvis efter bedste evne, såfremt der skulle være problemer, som kunden ikke selv kan løse.

6. Salgsbetingelsernes gyldighed og indsigelse

 1. Kunden har mulighed for at indbringe en indsigelse over et forløb ved at skrive en e-mail til supporten. Indsigelse skal være saglig, konkret og upersonlig for at blive behandlet.
 2. Såfremt kunden ikke får medhold i sin indsigelse, kan sagen bringes videre til Forbrugerombudsmanden eller føres som et civilt søgsmål via Sø- og Handelsretten.
 3. Læs i øvrigt om regler og praksis indenfor e-handel på Forbrugerombudsmanden.dk
 4. Betingelserne er senest opdateret 2016-01-11 og er gældende fra og med denne dato.
 5. Handler fra før ovenstående ændringsdato er ikke omfattet af disse salgsbetingelser, men derimod af de salgsbetingelser, der var gældende på daværende tidspunkt. Disse blev medsendt i introduktionsmailen ved tilmeldingen og kan om nødvendigt rekvireres hos supporten.
 6. Fremadrettet ændringer i salgsbetingelserne, som kommer til at omfatte allerede oprettede medlemmer, skal bekendgøres via e-mail senest 1 måned inden ikraftsættelsen. Indenfor denne periode har medlemmerne mulighed for at afmelde servicen, hvis de ikke ønsker at godkende de nye betingelser.

7. Virksomheden bag denne tjeneste

RUNCOACH Aps
Ole Suhrs Gade 16, st. tv.
1354 København K
E-mail: info@runcoach.dk
CVR: 37270040