Runcoach sommerkampagne
HVEM ER VI?

Runcoach er en virksomheder, der tilbyder løbetræning for både private og virksomheder. Træningen tager udgangspunkt i nyeste forskning og velafprøvede metoder, der sikrer, at vores løbere får det fulde ud af deres potentiale. Vi sætter en ære i at levere de bedste og mest inspirerende løsninger til vores kunder, så alle kommer tilfredse i mål.

KONTAKT/INFO
  • RUNCOACH ApS
  • Ole Suhrs Gade 16, st. tv.
    1354 København K
  • Tlf: 61670083
Carboloading

Carboloading

Med kun 3 dage tilbage til Copenhagen Marathon, er det på tide at rette et kraftigt fokus på kosten. Alle har trænet hårdt, og der er absolut intet at hente længere på formen – den er, som den er, så lad endelig være med at tænke at et sidste hårdt trænin..

Læs mere
Forberedelse til Copenhagen Marathon 2016

Forberedelse til Copenhagen Marathon 2016

De fleste har trænet hårdt og målrettet frem mod netop denne dag, og inden længe skal al den hårde træning indfries ved et forhåbentligt godt løb. Der er en række ting, man selv kan gøre, for at selve løbet bliver så optimalt som muligt. Respekter nedt..

Læs mere
Den optimale diæt

Den optimale diæt

Med tidens trends og store uenighed om, hvilken diæt der er den bedste, kan det være svært at træffe en beslutning om, hvilken bølge man skal hoppe med på. De forskellige makronæringsstoffer, herunder kulhydrat, fedt og protein, har haft hver sin storhed..

Læs mere
Løbecamp med Runcoach

Løbecamp med Runcoach

RUNCOACH afholder i samarbejde med SNE & SNÖ Skirejser samt Coldhawaii Surf Camp en weekend i løberens tegn i de flotte omgivelser omkring Thy nationalpark. Skal du have optimeret din viden inden for bl.a. løbetræning og  løbeteknik og samtidig løbe ..

Læs mere
Forårstræningen begynder

Forårstræningen begynder

Med marts’ indtræden og forårets komme vil det for de flestes vedkommende betyde et skift i træningens fokus. Rigtig mange af de mennesker, der fx skal løbe Copenhagen Marathon i slutningen af maj, har typisk i løbet af vinteren gennemført en masse grundt..

Læs mere