Runcoach sommerkampagne
HVEM ER VI?

Runcoach er en virksomheder, der tilbyder løbetræning for både private og virksomheder. Træningen tager udgangspunkt i nyeste forskning og velafprøvede metoder, der sikrer, at vores løbere får det fulde ud af deres potentiale. Vi sætter en ære i at levere de bedste og mest inspirerende løsninger til vores kunder, så alle kommer tilfredse i mål.

KONTAKT/INFO
  • RUNCOACH ApS
  • Ole Suhrs Gade 16, st. tv.
    1354 København K
  • Tlf: 61670083

RUNCOACH afholder ugentlig fællestræning hver anden tirsdag og torsdag kl. 17-18 som et ekstra tilbud til vores træningspakker.

En gang om ugen afholder vi fællestræning for vores deltagere i København. Fællestræningen er et ekstra tilbud, og det er naturligvis frivilligt, om man ønsker at deltage eller ej.

Vi sørger for at tilrettelægge fællestræningen, så alle kan være med. Alle vores løbeprogrammer uanset niveau eller type er faktisk designet således, at typen af træning vil have en form for intensitet netop om tirsdagen. Og fremfor at løbe træningen alene, vil du kunne få den gennemført med en træner og i selskab med andre løbeinteresserede.

Har du brug for at få forklaret dele af dit løbeprogram eller har generelle spørgsmål til din træning, så er fællesstræningen også en mulighed for at få en personlig snak og tips fra en af vores erfarne trænere.

Tag en ven/veninde eller et familiemedlem med til fællestræningen helt gratis.

Program for fællestræning


Dato Sted Instruktør Træning
Torsdag 11. februar Kastellet - port ved langeliniebro Thomas Skytte Fartleg
Tirsdag 2. febrar Fælledsparken - springvand ved Trianglen Henrik Deleuran Bech Intervaller