Runcoach sommerkampagne
HVEM ER VI?

Runcoach er en virksomheder, der tilbyder løbetræning for både private og virksomheder. Træningen tager udgangspunkt i nyeste forskning og velafprøvede metoder, der sikrer, at vores løbere får det fulde ud af deres potentiale. Vi sætter en ære i at levere de bedste og mest inspirerende løsninger til vores kunder, så alle kommer tilfredse i mål.

KONTAKT/INFO
  • RUNCOACH ApS
  • Ole Suhrs Gade 16, st. tv.
    1354 København K
  • Tlf: 61670083

Forberedelse til Copenhagen Marathon 2016

Vi er inde i den sidste fase af træningen frem mod dette års Copenhagen Marathon, som bliver afholdt d.22/5

Forberedelse til Copenhagen Marathon 2016

De fleste har trænet hårdt og målrettet frem mod netop denne dag, og inden længe skal al den hårde træning indfries ved et forhåbentligt godt løb. Der er en række ting, man selv kan gøre, for at selve løbet bliver så optimalt som muligt.

  1. Respekter nedtrapningsperioden! Rigtig mange løbere oplever en følelse af, at formen bliver forringet i nedtrapningsperioden, da der jo slet ikke trænes ligeså hårdt, som man har været vant til. Derfor er der mange, der begår den fejl, at de træner mere og hårdere, end hvad de burde gøre i denne periode, med det resultat at de ikke er helt klar og velrestitueret på selve løbsdagen. I fysiologiens verden taler man om superkompensation, som er et udtryk for, at kroppen reelt først bliver stærkere eller i bedre form i restitutionsperioderne. Når man træner nedbrydes kroppen, men vil opbygges til et stærkere stadie med en tilstrækkelig mængde hvile. Derfor skal man formå at udnytte superkompensationsprincippet i nedtrapningsfasen, så man opnår det fulde potentiale på løbsdagen.
  2. Gør hvad du er vant til! Lad være med at prøve nye tiltag til selve løbet. Beslut dig i god tid for, hvilket tøj og sko, du vil løbe i, og sørg for at have gennemprøvet det hele. Vælg gerne en lidt lettere sko til løbet, da mange studier peger på, at en reduceret skovægt har en positiv indflydelse på løbeøkonomien.
  3. Energiindtag. Det er den samme anbefaling her, som med tøj- og skovalg. Lad være med at prøve nye energiprodukter på selve dagen, men hold dig til det, du kender og har gode erfaringer med. Sørg for at indtage energi kontinuerligt igennem hele løbet og få tiltrækkeligt med væske til.
  4. Kost og restitution. Alle er klar over, at en løbemæssig formfremgang kommer af at løbetræne, og derfor er de fleste gode til at få gennemført deres løbetræning. Mange er også klar over, at kosten og søvnen har stor betydning, men langt færre får rent faktisk gjort noget ved det. Man kan nå meget ved at fokusere på disse punkter her i den sidste periode. Gå tidligere i seng end vanligt, spis fornuftigt og uden for meget sukker, og fokuser på at få rigeligt med vand.
  5. Glæd dig! Det er oftest en stor festdag at deltage i et marathonløb, hvor mange ting kan gå op i en højere enhed. Se frem til dagen og visualiser din gennemførsel af løbet. Hav alle dine ting fuldstændig klar, og nyd den sidste periode, hvor du med god samvittighed ikke behøver at træne så hårdt.

 

Vi ønsker alle deltagere et rigtig godt løb!