Runcoach sommerkampagne
HVEM ER VI?

Runcoach er en virksomheder, der tilbyder løbetræning for både private og virksomheder. Træningen tager udgangspunkt i nyeste forskning og velafprøvede metoder, der sikrer, at vores løbere får det fulde ud af deres potentiale. Vi sætter en ære i at levere de bedste og mest inspirerende løsninger til vores kunder, så alle kommer tilfredse i mål.

KONTAKT/INFO
  • RUNCOACH ApS
  • Ole Suhrs Gade 16, st. tv.
    1354 København K
  • Tlf: 61670083
  • info@runcoach.dk

RUNCOACH er en virksomhed i København, der tilbyder løbetræning til både private personer og virksomheder.

Virksomheden blev grundlagt i 2015 af Thomas Skytte og Henrik Deleuran Bech.

RUNCOACH tilbyder profesionelle træningsløsninger til alle niveauer, lige fra begyndere til elite, og indenfor en rimelig prisramme.

Vi lægger stor vægt på at motivere og inspirere vores deltagere, så de kan yde deres bedste. En god stemning og et godt humør har høj prioritet hos os, da det skaber lyst til at dyrke sporten. Det skal være sjovt at træne - ikke bare en sur pligt.

Med mange års erfaring indenfor løbetræning samt en solid teoretisk baggrund er ambitionen at tilbyde intet mindre end markeds bedste løbetræningsløsning. Vi lægger stor vægt på at differentiere træningen, således at den er perfekt tilpasset hver enkelt deltager og dennes mål og ambitioner.

Hvem står bag RUNCOACH

Henrik Deleuran Bech

Træner / Medejer

Henrik Deleuran Bech

Træner / Medejer

Henrik er uddannet Cand.Scient i Humanfysiologi ved Københavns Universitet, og har fra 2009-2015 beskæftiget sig med at optimere træningen for alle typer af idrætsudøvere – begynder såvel som elite, ved hjælp af fysiologiske tests med iltoptagelsesudstyr. I denne periode har han ligeledes været medvirkende til at uddanne flere end 200 løbetrænere på landsplan i samarbejde med Dansk Atletik Forbund. Ligeledes har Henrik lagt sundhedsstrategier for en lang række virksomheder, og på den måde øget sundhedsprofilen i de respektive virksomheder.

Henrik har selv løbet på højt plan – primært på de lidt kortere mellemdistancer. Han har bl.a. løbet under 16 min på 5km, under 2 min på 800m og tæt på 4 min på 1500m.

Thomas Skytte

Træner / Medejer

Thomas Skytte

Træner / Medejer

Thomas har stor erfaring indenfor løb og løbetræning, praktisk såvel teoretisk. I 2009 grundlagde han løbesiden.dk, som i dag er en af Danmarks mest populære motionsites, og har herigennem hjulpet og inspireret titusindevis af løbere mod deres mål.

Thomas løber selv ultraløb på højt plan og blev i 2010 Danmarksmester på 100 km ultramaraton og deltog i VM/EM året efter. Derudover er det blevet til en del sejre ved forskellige danske motionsløb bl.a. Samsø Marathon, Tårnbyløbet, Sydkystløbet samt en placering som 4. bedste dansker til Copenhagen Marathon.